12 Mayıs 2014 Pazartesi

yatak ortusu, yatak örtüsü dikimi, yatak ortusu modelleri, fransız danteli yatak örtüsü, days in colours yatak örtüsü, fransız güpürü yatak örtüsü, yatak örtüsü bursa, yatak ortusu takimlari, orgu yatak ortusu modelleri, gelin yatak ortusu,

Herkezin kendine göre yatak örtü farklıdır. Modeller standart ölçüleri ve yere kadar inebilir. Yatak örtüleri takımlarda 2 veya 3 tane yastık kılıfları vardır. pırıl pırıl, ışıl ışıl her eve yakışacak her yatağa yakışacak. ve her hanım yatağın üzerine örterken kendisini düzenli hisseder.  Pamuk polyester karışım ile üretilen yatak örtüleri hava alır ve terletmez, kaliteli iç dolgulu.  Çok rahat kumaştan yapılır ve dokunduğunuz zaman eliniz üzerinden kayar.  Normalde eliniz takılır veya elinize sert gelebilir.

Yatak örtü hiç bir şekilde kırışmaz ve gayet güzel katlanır. Yatak örtüleri'ni katlarken kat izleri görünmez.  O kadar hafif ve kaliteli ki, Yatak örtmek yatak açmak adeta bir keyif haline gelecek. Biliyorsunuz ki böyle ışıl ışıl şeyleri hanımlar severler. Hem bayan hem erkekler kullanabilir.  Çok güzel işlenmiş ve yıllarca kolayca kullanabilirsiniz.

Çok süslü yatak örtüsü veya Sade yatak örtüsü sevebilirsiniz. Herkes için güzel seçenekler sunuyoruz. içinin dolgusu microfiber, elyaf sağlıklı ve anti bakteriyel. Ağır ütü yapmanız hiç gerektirmez.  günlük katlamanız ve çekmeceye koyabilirsiniz, yastıkları kolayca takıp veya çıkartabilirsiniz. Yastık kılıfları da aynı yatak örtüsünün kumasından yapılır. 

Az yer kaplar, dayanıklı ve kullanışlıdır, iç dolgusu elyaf, üst ve alt kumaşları polyester ve pamuktur. Kenarları biyeli, sık kapitone siyle ütü istemez. pulları ve işlenmesi bozulmaz çok yumuşak. işlemeleri değişik yerlerden yapıldı kimisi ortadan işlenmiş kimisi kenarlarından daha yoğun işlenmiş.
Yatak örtüleri Çift kişilik pudra, krem, beyaz, ve daha fazlası yatak örtüleri.
Ürünlerimiz tescillidir yurt içi ve dışı İnternet satışı yapılmaktadır ve orijinal kendi kutusu içinde gönderilmektedir.


Hem kaliteli hem bütçenize uygun. Sarayları evinize taşıyın. iyi günlerde kullanın


Yatak örtüsü
Daha fazla yatak örtüleri için buraya tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder